Thursday, December 24, 2009

Wise Men Say

Hola! Ja hyvää joulua! :3 Mun joulu on ollut ainakin enimmäkseen oikein hyvä ja perinteinen - ollaan oltu kotona meidän perhe, serkut ja mummi, syöty kupumme täyteen ja käyty saunassa jne. Vähän kiukuttelua ollut ilmassa mut onneksi ei jäänyt hallitsemaan ilmapiiriä...

Sain lahjuksiakin!



Vasemmalla äidiltä yövaatteet, oikealla Elsiltä yöhousut (se luulee et leikin Tarzania ku nukun tai jotain selvästi). Mitenniin muka nukun paljon... XD




Left: Aforismikirja ja kynttilälyhty mummilta, piskuinen diskopallo-huulikiilto Elsiltä

Right: Emman lahjukset! Hillosipulin näköisiä yksittäispakattuja japsikarkkeja, Jack Sparrow-ystäväkirja, vaniljantuoksuinen body lotion (*w*), saippuakuplia (nostalgiaa... ;___;) ja ihana kuva- ja tekstikollaasi joka tuo kyyneleet silmiin aina kun vilkaisenkin sitä! ;___; Emma on ihana.

Lisäksi sain ihanan violetin fleece-huovan, manga-raamatun jolle hajosin aika pahasti, kasan suklaata (myös Fazerilta töistä!) ja ilahduttavan määrän rahaa. Oon materialismionnellinen ja mukavan hyvinsyönyt.



Vielä päätteeksi hiukan kurpahtanut kuva omasta joulukuosistani, joka olisi pitänyt ottaa 12 tuntia aiemmin mutta jonka tietysti unohdin. Strawberrytea proudly presents: lösähtäneet kultakutrit, aikaiselle joululomalle karanneet meikit, vessan valaistus joka saa hiukset ja pidennykset näyttämään vallan erivärisiltä ja tietysti asiaankuuluvan ihastuttava seurapiirihymy. (Oli muuten holiton joulu kun ei punaviini maistu. :D Jos ihmettelit.)

Hyvää joulua pullanmurut! Ja kauniita unia. :3

xxx
Henna

1 comment: