Monday, October 19, 2009

Something Old, Something New...

Hyvä mieli <3 Oon kuunnellut vaan kaikkee Gacktia ja Backstreet Boysia jne tänään ja olo on aika aww XD Koulunkäynnillisesti vähän levoton päivä ("Kato ku Mirka oli eka pihalla, sit sil oli karkausfiilis, sit se kävi agressiiviseks ja nyt sitä masentaa, eli se tarvii ruokaa!") ja mun espanjankieliset aivot oli jääneet kotiin, mut selvisinpä, ja cykin jälkeen vein ihan armollisuuttani Mirkan thaibuffettiin syömään Juken ja Marin kans ja nyt oon tyytyväinen ja köyhä pallomaha.

Sit eilen olin Emman kaa Helsingissä shoottailemassa ja hengaamassa ja törmättiin Jukkeen ja Essiin ja sit tultiin viel meille tekemään pizzaa <3 Oli tosi kivaa ja tuli megana hienoja kuvia ja pizzakin oli nam :3



Sit ku illalla vein Emman himaan ni satoi lunta ;___; sellasii isoja hiutaleita leijaili hitaasti eikä tuullu yhtään ja oli hiljaista ja pimeetä ja olin ihan overwhelmed ku tuli niin hyvä mieli ja sellanen rauhallinen olo koska tollanen lumisade on aivan paras. Oisin halunnut vaan jäädä seisomaan sinne...

Mut tyhmä lumi suli pois sillä aikaa ku olin koulussa, ja nyt sieltä tulee saleen lopputalven vaan räntää.

... Something borrowed, something blue.

♥:llä Henna

Tuesday, October 6, 2009

times less than perfect

Päähän sattuu ;___; Nukkumaan tekisi mieli mennä, eikä oloa yllättäen paranna yhtään teksti, joka odottaa kääntämistä tuossa vieressä. Torstaina pitää palauttaa, huomenna on kiire, joten jos saisi sen edes melko valmiiksi ni voisin hyvällä omallatunnolla mennä petiin potemaan.




Aamulla oli kuitenkin hyvä fiilis. Jopa mietin et näytänpä hyvältä, ja vieläkään ei ole ruma olo! Innostuin sit shoottaamaan ja myöhästymään bussista, mut onneksi ehdin luennolle kuitekin. Blogger näköjään pisti kuvan pöperöksi, mut antaa olla, en jaksa alkaa silmukoida mistään photobucketin kautta. Ihailkaa erityisesti kiharoita, kerrankin näyttävät mun mielestä kivoilta ja kestivätkin kouluun ja takaisin!

Olin aatellut kirjottaa vaikka kuinka paljon pidemmän merkinnän, mutta nyt tää päänsärky pistää mut kyllä lakoon sen verran tehokkaasti et pitää priorisoida se kurja käännös tähän, ettei vaan jää tekemättä. Öitä!

♥:llä Henna